Nordic Challenge järjestetään Suuri Snadi -tapahtuman yhteydessä Otahallissa 6.-7. lokakuuta 2018.

Lauantaina 6.10. on yksipäiväinen kilpailu. Mallit voi halutessaan viedä pois lauantaina kilpailun jälkeen, mutta toivomme, että mahdollisimman moni malli jäisi myös sunnuntaille. Malleja voi tuoda perjantaina illalla ja lauantaina aamulla. Tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittatuminen avataan kesäkuun alussa. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen johtuen yksipäiväisestä kisasta.

Teemoina tänä vuonna ovat: Suomen ilmavoimat 100 v sekä Populaarikulttuuri sisältäen elokuvat, TV, sarjakuvat, musiikki, pelit jne

Sunnuntain ohjelmassa on työpajoja, esityksiä ja rakentelua lapsille ja nuorille. Ohjelmaa työstetään parhaillaan.

Linkit/Links:
https://www.facebook.com/NordicChallenge/
Ilmoittautuminen avataan täällä kesäkuussa/Pre-registration will be opened here in June.
http://www.pienoismallit.net/tapahtumat/2018/nordic-challenge/

Tapahtumassa on mukana malli- ja harrastekauppiaita ja pyrimme saamaan yhteistyökumppanien avulla myös mallivalmistajia paikalle

In English

Nordic Challenge (NC) will be part of SuuriSnadi - event. This year the two-day program will be divided so that on Saturday 6.10. there will be the actual NC-competition, which is one day event. You can pick up your model after the competition on Saturday or after the event on Sunday.

The special themes this year are Finnish Airforce 100 years and Popular culture including films, TV, music, cartoons, games etc.

Registering to the competition will be open in the beginning of June 2018. More detailed information about the programs on Saturday and Sunday will be announced in May. Pre-registration is mandatory due to one day competition.

Sunday 7.10. there will be workshops, presentations and organised building for children and young people.

There will be also plenty of model and hobby shops. We are working on to get some model manufacturesr to visit the event.

More information : nchallengeevent@gmail.com