Nukkekoti- ja nukkemarkkinat ovat vuosi vuodelta suurempi osa Suurta Snadia
Suuri Snadi -pienoismalli- ja miniatyyritapahtuma sai alkunsa vuonna 2013, kun kolme alan harrastusyhdistystä löi hynttyynsä yhteen. Yhteistä myynti- ja esittelytapahtumaa lähtivät luomaan pienoisrautatiepuolella toimiva Märklin Club of Finland (MCoF), Nukkekotiyhdistys ry ja Suomen Nukkeyhdistys ry. Vuonna 2015 yhteistyökumppaniksi liittyi Suomen pienoismallirakentajat ry tuomalla mukaan Nordic Challenge -pienoismallikilpailun.

Suuren Snadin Nukkekoti- ja Nukkemarkkinoista on vuosi vuodelta muodostunut puitteiltaan ja osallistujamäärältään yksi Suomen suurimmista nukkekoti- ja nukketapahtumista.

Vuoden 2018 myyntipaikkojen varaus
Espoon Otahallissa on jo käynnistynyt. Älä jää odottelemaan, vaan tee varauksesi heti varmistaaksesi paikkasi syksyn 2018 suuressa tapahtumassa. Hyvin onnistuneet aiemmat tapahtumat ovatkin vieneet positiivista viestiä eteenpäin ja odotettavissa on jälleen mielenkiintoinen ja vilkas viikonloppu 6.-7.10.2018.

Järjestäjien tarkoituksena on lisätä tunnettuutta ja tarjonnan tasoa sekä saada pohjoismaisia ja miksei myös muitakin kansainvälisiä myyjiä osallistumaan tapahtumaan.

Tervetuloa taas Suureen Snadiin lokakuussa nukkekoti- ja nukkeväki!