Nukkekoti- ja nukkemarkkinat ovat vuosi vuodelta suurempi osa Suurta Snadia
Suuri Snadi -pienoismalli- ja miniatyyritapahtuma sai alkunsa vuonna 2013, kun kolme alan harrastusyhdistystä löi hynttyynsä yhteen. Yhteistä myynti- ja esittelytapahtumaa lähtivät luomaan pienoisrautatiepuolella toimiva Märklin Club of Finland (MCoF), Nukkekotiyhdistys ry ja Suomen Nukkeyhdistys ry. Vuonna 2015 yhteistyökumppaniksi liittyi Suomen pienoismallirakentajat ry tuomalla mukaan Nordic Challenge -pienoismallikilpailun.

Suomen Nukkeyhdistyksen, nykyään Nukke- ja leluyhdistys ry, palattua markkinoineen takaisin Vanhalle Ylioppilastalolle, nukkekoti- ja nukkepuolen yhteistyöstä vastaa nyt Nukkekotiyhdistys ry. Suuren Snadin Nukkekoti- ja Nukkemarkkinoista on vuosi vuodelta muodostunut puitteiltaan ja osallistujamäärältään yksi Suomen suurimmista nukkekoti- ja nukketapahtumista.

Vuoden 2017 myyntipaikkojen varaus
uudessa pitopaikassa Espoon Otahallissa on jo käynnistynyt. Älä jää odottelemaan, vaan tee varauksesi heti varmistaaksesi paikkasi syksyn 2017 suuressa tapahtumassa. Hyvin onnistuneet aiemmat tapahtumat ovatkin vieneet positiivista viestiä eteenpäin ja odotettavissa on jälleen mielenkiintoinen ja vilkas viikonloppu 14.-15.10.2017

Järjestäjien tarkoituksena on lisätä tunnettuutta ja tarjonnan tasoa sekä saada pohjoismaisia ja miksei myös muitakin kansainvälisiä myyjiä osallistumaan tapahtumaan. Päänavauskin on jo tehty vuonna 2014, kun englantilainen minatyyrikeraamikko Carol Mann oli mukana ihastuttavine ruukkuineen ja astioineen. Vuonna 2015 saimme nauttia englantilaisen massataiturin Angie Scarrin työpajoista ja tuotoksista myyntipöydässä.

Tervetuloa taas Suureen Snadiin lokakuussa nukkekoti- ja nukkeväki!