Nukkekoti- ja nukkemarkkinat ovat vuosi vuodelta suurempi osa Suurta Snadia
Suuri Snadi -pienoismalli- ja miniatyyritapahtuma sai alkunsa vuonna 2013, kun kolme alan harrastusyhdistystä löi hynttyynsä yhteen. Yhteistä myynti- ja esittelytapahtumaa lähtivät luomaan pienoisrautatiepuolella toimiva Märklin Club of Finland (MCoF), Nukkekotiyhdistys ry ja Suomen Nukkeyhdistys ry. Vuonna 2015 yhteistyökumppaniksi liittyi Suomen pienoismallirakentajat ry tuomalla mukaan Nordic Challenge -pienoismallikilpailun.

Suuren Snadin Nukkekoti- ja Nukkemarkkinoista on vuosi vuodelta muodostunut puitteiltaan ja osallistujamäärältään yksi Suomen suurimmista nukkekoti- ja nukketapahtumista.

Vuoden 2018 myyntipaikat ovat täynnä.
Tarjolle on taas tulossa monipuolisia ja laadukkaita tuotteita. Hyvin onnistuneet aiemmat tapahtumat ovat vieneet positiivista viestiä eteenpäin ja odotettavissa on jälleen mielenkiintoinen ja vilkas viikonloppu 6.-7.10.2018. Tutustu vuoden 2017 Markkinoiden kuvasatoon tästä.

Järjestäjien tarkoituksena on lisätä tunnettuutta ja tarjonnan tasoa sekä saada pohjoismaisia ja miksei myös muitakin kansainvälisiä myyjiä osallistumaan tapahtumaan.

Tervetuloa taas Suureen Snadiin lokakuussa nukkekoti- ja nukkeväki!