Lämmönlähde - mitä se sinulle merkitsee?

Tee Lämmönlähde-asetelma Suuren Snadin Minikalustekisaan 2017 ja voit voittaa kivoja palkintoja!

Lämmönlähde ja siihen liittyvät tavarat ja huonekalut tulee kiinnittää max. 15x15 cm alustaan kilpailunäyttelyä varten. Asetelma saa sisältää maksimissaan yhden nurkan eli kaksi seinää. Tarkoitus ei kuitenkaan ole rakentaa pienoishuonetta, vaan yksittäinen asetelma mittakaavassa 1:12. Kilpailuun voi osallistua yksityinen harrastaja, harrastajaryhmä tai kerho.

Suuri Snadi -yleisö äänestää voittajan ja tulokset julkistetaan Nukkekotiyhdistyksen blogisivuilla lokakuun lopussa ja kaikki kilpailutyöt esitellään Nukkekoti-lehdessä 4/17 ja 5/17. Työstä tulee toimittaa digikuvat(t) Nukkekotiyhdistyksen Nukkekoti-lehteä varten 30.9.2017 mennessä: lehti(at)nukkekotiyhdistys.fi. (at) = @

Yhdistykselle jää lehtijutun lisäksi oikeus käyttää kuvia myös muihin tarkoituksiin, mm. Suuri Snadi kuvagalleriaan. Töitä ei saa esitellä julkisesti lehdissä, blogeissa, facebookissa tms. foorumeissa ennen kilpailun päättymistä su 14.10.

Ilmoittautumiset pe 25.9. mennessä

Ilmoittaudu Minikalustekisaan viimeistään 25.9.17 mennessä, sähköpostiosoitteesen: ilmoittautumiset(at)nukkekotiyhdistys.fi. (at) = @ Ilmoittautuessa mainitse yhteyshenkilö, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä mahdollinen ryhmän- tai kerhon nimi.

Kuva: Maria Malmström

Töiden toimittaminen ja nouto

Työt toimitetaan Suuri Snadi -tapahtuman kilpailupöytään viimeistään perjantaina 13.10. kello 20 mennessä. Työt pitää noutaa pois sunnuntaina 15.10.17 aikaisintaan kello 16. Ilmoittauessasi voit sopia myös muista tavoista toimittaa ja noutaa työsi.