Suuri Snadi -tapahtuma järjestetään tänä vuonna 5.-6.10.2019 Otahallissa Espoon Otaniemessä. Tervetuloa taas mukaan!

Merkkaa uusi ajankohta valmiiksi kalenteriisi. Voit jo heti tehdä myyntipaikkavarauksesi vuoden 2019 tapahtumaan VARAA PAIKKA-sivulta.XXXVII valtakunnalliset pienoisrautatiepäivät
- Esillä on jälleen mittavan määrä pienoisrautatiekokonaisuuksia ja vetureita, vaunuja, rakennettuja suomalaismalleja ym. Sunnuntaina julkistetaan vuoden pienoisrautatieharrastaja.
- myynnissä on kaikkea pienoisrautateihin liittyvää; junaradat, veturit, vaunut, raiteet yms. Lue lisää.

Nordic Challenge (NC)  -pienoismallitapahtuma
- Lauantaina 5.10. on yksipäiväinen kilpailu. Mallit voi halutessaan viedä pois lauantaina kilpailun jälkeen, mutta toivomme, että mahdollisimman moni malli jäisi myös sunnuntaille. Ennakkoilmoittautuminen tulee olemaan  pakollinen johtuen yksipäiväisestä kisasta.
Sunnuntain ohjelmassa on työpajoja, esityksiä sekä maalausta lapsille että rakentelua nuorille. 
Tapahtumassa on paljon nähtävää sekä useita malli- ja harrastekauppiaita.
Tarkemmat tiedot ohjelmasta, teemaluokista ja ilmoittaumisesta julkaistaan maaliskuun aikana. NC:n järjestää   Suomen pienoismallirakentajat Ry  (SuPi). Lue lisää/More info. Katso NC2018/Look NC2018.

Nukkekoteja, nukkekotituotteita, nukkeja ja nalleja
- Yhdet Suomen laajimmista Nukkekoti- ja Nukkemarkkinoista kokoavat nukkekoti-, nukke- ja nalle- sekä vanhojen lelujen myyjät jälleen runsaslukuisesti paikalle. Lue lisää.

Miniasuntomessut
- Tapahtumassa järjestetään nukkekoti- ja nukkenäyttely. Kierrätys on edelleen päivän sana myös nukkekotoilussa. Tänä vuonna näyttelyyn oli koottaan jälleen harrastajien pienoishuoneita, -maailmoja ja nukkekoteja. Lue lisää. Katso vuoden 2017 Kyläjuhlien kuvia.

- Nukkekotiyhdistys ry järjesti vuosina 2013-2017 minikalustekisan. Kilpailuissa pidetään nyt taukoa ja aiheeseen palataan tulevaisuudessa. Katso viime vuoden tulokset.

Old Toy Swap / Leikkikalumarkkinat
- Suomen suurin jo yli 20-vuotias vanhoihin leikkikaluihin keskittynyt tapahtuma on jälleen osa Suuri Snadi-tapahtumaa. Osastojen pöydistä voi etsiä omia nostalgisia lelujasi tai tehdä löytöjä vuosien takaa. Mukana on mm. paljon peltisiä autoja, autojen keräilymalleja sekä mekaanisia leikkikaluja ja tietysti erilaisia nostalgia esineitä yms. Lue lisää.

Harraste- ja työnäytöksiä sekä tuote-esittelyjä ja myyntiä
- nukkekoti-, nukke- ja pienoisrautatieharrastusyhdistykset esittelevät toimintojaan ja näitä monipuolisia kädentaitoharrastuksia
- laitetteiden ja koneiden jälleenmyyjät järjestävät demonstraatioita tuoteillaan
- lähes 200 vanhojen leikkikalujen, nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjää ja tekijää esittelee ja myy tuotteitaan

Seuraava Suuri Snadi 5.-6.10.2019 Otahallissa Espoossa

Osoite: Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo
Avoinna: 5.-6.10.2019, la-su 10-17
Liput: Aikuiset 12 e, lapset 7-15-v. 7 e, alle 7-v 0e. Kahden päivän lippu 20 e/10 e. Perhelippu 30 e = 2 aik.+ lapset.

Osta liput ennakkoon:


Tapahtuman järjestelyissä tekevät yhteistyötä: Märklin Club of Finland, Suomen Pienoismallirakentajat ry sekä Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry ja Nukke- ja leluyhdistys ry.
Yhteistyössä mukana myös:
TERVETULOA TAAS SUURI SNADI -TAPAHTUMAAN 5.-6.10.2019 OTAHALLIIN ESPOON OTANIEMEEN.