Vuoden 2017 Suuri Snadi järjestetään 14.-15.10.2017 Otahallissa, Espoon Otaniemessä

Pienoisrautateitä ja autoratoja
- Esille tulee jälleen mittavan määrä pienoisrautatiekokonaisuuksia ja vetureita, vaunuja, rakennettuja suomalaismalleja ym.
- myynnissä on kaikkea pienoisrautateihin liittyvää; junaradat, veturit, vaunut, raiteet yms. Lue lisää.

Nordic Challenge (NC)  -pienoismallitapahtumassa juhlitaan satavuotiasta Suomea
- Tänä vuonna erikoisteemoina ovat suomalaiset mallit, 1970-luku ja erilaiset siviiliaiheet. Tapahtumassa on pienoismallikilpailuja, työnäytöksiä sekä aiheeseen liittyviä esityksiä mm. kuuluisalta pienoismallivalmistajalta, Airfixiltä. Jaossa on paljon erikoispalkintoja mm. paras Airfix-mallia, hienoin suomalainen matkustajakone tai vaikkapa komein Suomi-Mersu (BF 109 G). Odotamme paikalle mallareita Suomesta, Pohjoismaista ja Euroopasta sekä satoja malleja. Kannattaa tuoda ehdottomasti mallisi näytille! NC :n järjestävät   Suomen pienoismallirakentajat Ry  (SuPi)  ja IPMS Finland. Lue lisää.

Nukkekoteja, nukkekotituotteita, nukkeja ja nalleja
- Yhdet Suomen laajimmista Nukkekoti- ja Nukkemarkkinoista kokoavat nukkekoti-, nukke- ja nalle- sekä vanhojen lelujen myyjät jälleen runsaslukuisesti paikalle. Lue lisää.

Miniasuntomessut: Tämä vuonna Suuressa Snadissa pidetään Kyläjuhlat!
- Nukkekotiyhdistys järjestää perinteisen nukkekotinäyttelyn sijasta paikalle kylän, johon kävijöiden nukkekotien asukkaat pääsevät tutustumaan. Samalla oikeankokoiset ihmiset voivat tavata toisiaan yhteisen kiinnostuksenkohteen parissa ja tutustua toisiinsa. Lue lisää.

Vuoden 2017 minikalustekisan aihe on Lämmönlähde - mitä se sinulle merkitsee?
Siinä on taas haastetta kerrakseen. Jäämme odottamaan jälleen mielenkiintoisia näkemyksiä osallistujia lämmittävistä asioista ja kohteista. Lue lisää.

Laadukkaita ja mielenkiintoisia työpajoja
Nukkekoti- ja nukkeharrastajat järjestävät tänäkin vuonna tapahtuman yhteydessä työpajoja. Työpajojen aiheet julkaistaan syyskuun alussa.

Old Toy Swap / Leikkikalumarkkinat
- Suomen suurin jo yli 20-vuotias vanhoihin leikkikaluihin keskittynyt tapahtuma on jälleen osa Suuri Snadi-tapahtumaa. Osastojen pöydistä voit etsiä omia nostalgisia lelujasi tai tehdä löytöjä vuosien takaa. Mukana on mm. paljon peltisiä autoja, autojen keräilymalleja sekä mekaanisia leikkikaluja ja tietysti erilaisia nostalgia esineitä yms. Lue lisää.

Harraste- ja työnäytöksiä sekä tuote-esittelyjä ja myyntiä
- nukkekoti-, nukke- ja pienoisrautatieharrastusyhdistykset esittelevät toimintojaan ja näitä monipuolisia kädentaitoharrastuksia
- laitetteiden ja koneiden jälleenmyyjät järjestävät demonstraatioita tuoteillaan
- yli 150 vanhojen leikkikalujen, nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjää ja tekijää esittelee ja myy tuotteitaan


Osoite: Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo
Avoinna: 14.-15.10.2017, la-su 10-17
Liput: Aikuiset 12 e, lapset 7-15-v. 7 e, alle 7-v 0e. Kahden päivän lippu 20 e/10 e. Perhelippu 30 e = 2 aik.+ lapset.

Osta liput ennakkoon:

Järjestäjät: Märklin Club of Finland, Suomen Pienoismallirakentajat ry, IPMS ja Nukkekotiyhdistys ry.
Yhteistyössä mukana myös:
TERVETULOA SUURI SNADI -TAPAHTUMAAN 14.-15.10.2017 OTAHALLIIN ESPOON OTANIEMEEN.