Vuoden 2018 Suuri Snadi järjestettiin 6.-7.10.2018 Otahallissa, Espoon Otaniemessä

Kiitokset kaikille tapahtumassa viikonlopun aikana vierailleelle lähes 3000 asiakkaalle ja mukana olleille sadoille myyjille ja näytteilleasettajille.

Suuri Snadi -tapahtuma järjestetään jälleen ensi vuonna 5.-6.10.2019 samassa paikassa. Tervetuloa silloin uudelleen!

Merkkaa uusi ajankohta valmiiksi kalenteriisi. Voit jo heti tehdä myyntipaikkavarauksesi vuoden 2019 tapahtumaan VARAA PAIKKA-sivulta.XXXVI valtakunnalliset pienoisrautatiepäivät
- Esillä oli jälleen mittavan määrä pienoisrautatiekokonaisuuksia ja vetureita, vaunuja, rakennettuja suomalaismalleja ym. Sunnuntaina julkistettiin vuoden pienoisrautatieharrastaja.
- myynnissä oli kaikkea pienoisrautateihin liittyvää; junaradat, veturit, vaunut, raiteet yms. Lue lisää.

Nordic Challenge (NC)  -pienoismallitapahtuma
- Paikalla oli mallareita Suomesta, Pohjoismaista ja Euroopasta sekä esillä n. 300 pienoismallia. NC :n järjesti   Suomen pienoismallirakentajat Ry  (SuPi). Lue lisää/More info. Katso NC2017 video/Look NC2017 video.

Pasi-Sisu XA-180 vastaanotti tapahtumaan tulijat
- Panssarikilta toi tänä vuonna esiteltäväksi ihan oikean 1:1 kokoisen panssariajoneuvon. Sisäänkäynnin läheisyyteen parkkerattua mahtavaa Pasi-Sisu XA-180 panssariajoneuvoa käytiin ihmettelemässä ahkerasti. Ajoneuvo painaa 13 tonnia, on 7,5 metriä pitkä, 3 metriä leveä ja 2,8 metriä korkea.
Lue lisää ajoneuvosta.

Nukkekoteja, nukkekotituotteita, nukkeja ja nalleja
- Yhdet Suomen laajimmista Nukkekoti- ja Nukkemarkkinoista kokosivat nukkekoti-, nukke- ja nalle- sekä vanhojen lelujen myyjät jälleen runsaslukuisesti paikalle. Lue lisää.

Miniasuntomessut
- Tapahtumassa järjestettiin nukkekoti- ja nukkenäyttely. Kierrätys on päivän sana myös nukkekotoilussa. Siitä on todisteena Pääkaupunkiseudun Kierrätuskeskuksen Espoon pisteessä rakennettu ja sisustettu nukkekoti, joka oli esillä näyttelyssämme. Tänä vuonna näyttelyyn oli koottu harrastajien pienoishuoneita, -maailmoja ja nukkekoteja. Lue lisää. Katso vuoden 2017 Kyläjuhlien kuvia.

- Nukkekotiyhdistys ry järjesti vuosina 2013-2017 minikalustekisan. Tänä vuonna pidettiin kilpailuissa taukoa ja aiheeseen palataan tulevaisuudessa.. Katso viime vuoden tulokset.

Old Toy Swap / Leikkikalumarkkinat
- Suomen suurin jo yli 20-vuotias vanhoihin leikkikaluihin keskittynyt tapahtuma oli jälleen osa Suuri Snadi-tapahtumaa. Osastojen pöydistä saattoi etsiä omia nostalgisia lelujasi tai tehdä löytöjä vuosien takaa. Mukana oli mm. paljon peltisiä autoja, autojen keräilymalleja sekä mekaanisia leikkikaluja ja tietysti erilaisia nostalgia esineitä yms. Lue lisää.

Harraste- ja työnäytöksiä sekä tuote-esittelyjä ja myyntiä
- nukkekoti-, nukke- ja pienoisrautatieharrastusyhdistykset esittelivät toimintojaan ja näitä monipuolisia kädentaitoharrastuksia
- laitetteiden ja koneiden jälleenmyyjät järjestivät demonstraatioita tuoteillaan
- lähes 200 vanhojen leikkikalujen, nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjää ja tekijää esitteli ja myi tuotteitaan

Seuraava Suuri Snadi 5.-6.10.2019 Otahallissa Espoossa

Osoite: Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo
Avoinna: 5.-6.10.2019, la-su 10-17
Liput: Aikuiset 12 e, lapset 7-15-v. 7 e, alle 7-v 0e. Kahden päivän lippu 20 e/10 e. Perhelippu 30 e = 2 aik.+ lapset.

Osta liput ennakkoon:


Tapahtuman järjestelyissä tekevät yhteistyötä: Märklin Club of Finland, Suomen Pienoismallirakentajat ry sekä Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry ja Nukke- ja leluyhdistys ry.
Yhteistyössä mukana myös:
TERVETULOA TAAS SUURI SNADI -TAPAHTUMAAN 5.-6.10.2019 OTAHALLIIN ESPOON OTANIEMEEN.